Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Firma arrangementer i København

Danmarks hovedstad byder på mange spændende muligheder for firmaarrangementer, som vil passe til både små og store virksomheder. Og det er meget nemt, for vi vil være med jer hele vejen.

Firmaarrangementer - investeringen med tidobbelt gevinst

Det er aldrig en dårlig idé at planlægge et arrangement eller en aktivitet for jeres medarbejdere. Uanset om det er kort eller langt eller om det er for 10 medarbejdere eller flere hundrede, så er det en investering som giver et mangedoblet afkast tilbage - både for medarbejderne og ledelsen. Her er blot et par eksempler på, hvad et godt firmaarrangement i København eller andre steder i landet kan kaste af sig:

 • Et godt arrangement skaber glade medarbejdere, og vi tror fuldt og fast på, at glade medarbejdere arbejder mere entusiastisk og skaber bedre resultater.
 • Gennem aktiviteter med kollegerne og teambuilding skaber dine medarbejdere stærkere bånd til hinanden, og bliver dermed bedre til at samarbejde - både privat og på jobbet.
 • Firmaarrangementer kan ofte være med til at udvikle kompetencer, og dermed gøre din medarbejdere stærker både fagligt som socialt.
 • Hvad end det er et arrangement på en lille times tid eller en omfattende heldagsaktivitet, giver det et afbræk i de ansattes hverdag og skaber variation, hvilket igen giver gladere og mere entusiastiske medarbejdere.

Der er altså rigtig meget at hente ved at arrangere en aktivitet for medarbejderne en gang imellem. Det eneste problem kan være at få idéen, få styr på det hele og få det logistiske til at gå op. Men bare rolig - alt det kan AWA klare for jer.

 

Se alle vores aktiviteter i København her

 

AWA hjælper med at planlægge firmaarrangementer i København!

 

 

Hvilke firmaarrangementer i København tilbyder vi?

AWA hjælper med firmaarrangementer i hele landet, og med vores hovedsæde i Valby har vi en masse stærke relationer og samarbejdspartnere i hovedstaden og omegnen som vi kan trække på.

Der er rigtig mange muligheder for firmaarrangementer i København og omegn, så her er blot et kort udtræk af, hvad vi tilbyder hjælp til. Den fulde liste kan findes her, og vi sidder altid klar ved telefonen, så tag endelig kontakt til os og få sparring.

 • Er man til det fysiske, hjælpe vi bl.a. med at arrangere bueskydning. En professionel bueskytte vil instruere medarbejderne i brugen af det historiske våben, og efter lidt øvelse og træning holdes en konkurrence for at kåre firmaets Robin Hood.
 • Hvis i har medarbejdere, der er glade for alle madlavningsprogrammerne på TV, kan i arrangere en Gastro Battle. Styrk sammenholdet blandt medarbejderne gennem en madlavningsdyst, hvor fire hold bliver bedømt på madens originalitet, udseende og selvfølgelig også smag.
 • Få sat gang i hjernegymnastikken og hjælp med at opklare et mystisk mord. Find sammenhængende mellem beviser, filmmateriale, lydfiler, billeder og en lang række rekvisitter og brug rigtige efterforskningsmetoder anvendt af politiet til at løse mysteriet.
 • Foregår arrangementet efter arbejdstid, er i måske interesseret i ølsmagning eller vinsmagning, hvor i ikke blot for lov til at smage en masse forskellige øl og drue-sorter, men i får også en masse viden fra øl- og vineksperter.

Vi sidder altid klar ved telefonen,
så tag endelig kontakt til os og få sparring.

Kontakt os

 

Del din idé med os

 • Når det kommer til Firmaarrangementer i København og resten af landet, arbejder vi primært udfra fastlagte pakker. Men vi giver stadig sparring fra start til slut.
 • Derfor kan i altid dele idéer med os – og hvis i har et behov, videreudvikller vi gerne jeres idé og vender tilbage med forslag.
 • Endelig er i altid velkomne til at tage kontakt til os, hvis i skulle have spørgsmål eller forslag til vores aktiviteter.

 

Kontakt os Se alle vores aktiviteter i København her

Ring mig op