Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Byg en Formel 1-racer – kreativ teambuilding

Startskuddet til jeres Formel 1-racerløb lyder om 3,5 time, men I har ingen bil. Heldigvis har I en masse reservedele – og forhåbentligvis også gode samarbejdsevner.
Byg en Formel 1-racer – kreativ teambuilding

Brand og byg biler i teams

I første fase skal dit team nemlig selv brande (dekorere) og bygge jeres egen Formel 1-racer. En aktivitet, hvor alle teammedlemmers kreativitet og input får frit spil. I hold af 5 personer bliver I præsenteret for tidsplanen og agendaen for løbet. Det gælder her om at bygge den flotteste og mest stabile Formel 1-sæbekassebil af en pap-racer. 

Klar, parat – go!

Og bilen er selvfølgelig ikke bare til pynt – I skal nemlig køre om kap mod de andre. En repræsentant fra holdet fungerer som racerkører, mens resten af teamet er motoren, der skal skubbe den selvbyggede racer i mål før de andre hold. I denne fase kommer opbygningen og designet af raceren for alvor på prøve – for ikke at tale om jeres samarbejde og hestekræfter i benene!

 

Alle materialer, prototype og instruktør inkluderet

Vi medbringer selvfølgelig alle de materialer, I får brug for til opbygningen af bilerne. Derudover får I efter 30 minutter mulighed for at hente inspiration fra en færdigbygget prototype, vi også medbringer. Undervejs hjælper og vejleder vores instruktør jer til, hvordan I bedst og mest sikkert får sat papkonstruktionen sammen.

 

Sjovt firmaarrangement for alle

’Byg en Formel 1-racer’ er en aktivitet alle kan være med til – og udbyttet af aktiviteten er langt større, end man måske tror. Der sættes nemlig ikke kun krav til at kommunikere, men også til det at prioritere, være kreativ, samarbejde og arbejdsfordele. Alt i alt en rigtig effektiv og sjov teambuilding-øvelse, hvor I oplever en fælles aktivitet, der styrker teamet.

Detaljer

Varighed: 3-4 timer
Lokation: Efter aftale
Min. antal deltagere: 10 personer
Max. antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op