Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Creative City Challenge – en sjov og interaktiv skattejagt

Oplev København på en ny måde – alt imens du og dine kollegaer bliver udfordret i en spændende blanding af skattejagt, byvandring og pointløb i hjertet af hovedstaden. OBS. Blandt vores absolut mest populære!
Creative City Challenge

Løs opgaver på tid

Efter en kort velkomst bliver I inddelt i hold af ca. 5 personer. Hvert hold får udleveret en smartphone, som indeholder opgaver og spørgsmål. Det gælder altså om at løse de forskellige opgaver på kortest tid og på den mest kreative facon. Det er op til jer, om arrangementet foregår på dansk eller engelsk – der skal jo være samme forudsætninger for at vinde.
 

Interaktiv udfordring

På turen kommer I til at løse en række forskellige opgaver, der kan indeholde alt fra billederopgaver, tekstopgaver, paratviden, gåder, teamopgaver og måske endda aktuelle nyheder.

Turen er derfor en række forskellige udfordringer, som I undervejs får præsenteret på jeres smartphone. Fælles for alle udfordringer er, at I samarbejder, kommunikerer og tænker kreativt for at vinde. Som aktiviteten skrider frem, sender I billederne og svarende ind til vores instruktør, som indsamler og tæller jeres point. Når tiden er gået, bliver pointene talt sammen og vinderholdet kåret.

Creative City Challenge er udviklet med henblik på at udfordre deltagerne på en sjov og involverende måde. Vores erfaring er, at aktiviteten skaber god stemning og sammenhold. En sjov aktivitet, der udfordrer jer på den interaktive skattejagt gennem byen.

Detaljer

Varighed: 1-2 timer
Lokation: Hvor som helst
Min. antal deltagere: 8
Max. antal deltagere: Ubegrænset
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op