Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Yin Yoga – opnå balance mellem krop og sind

Yoga handler langt fra kun om smidighed. Invitér kollegaerne til en sjov og udfordrende oplevelse, hvor I lærer at balancere krop og sind.
Yin Yoga

Et supplement til din hverdag

”Narj, jeg er slet ikke smidig nok til at gå til yoga”, lyder det hen over frokosten i kantinen. Har du det må samme måde, er det netop en rigtig god grund til at prøve yin yoga.  Det er vejen frem til mere smidighed, der kan give dig en langt større bevægelsesfrihed. Det gavner dig, om du leger med børnene, klipper hækken, løber 10 km på kortere tid eller bare varetager dit arbejde uden hovedpine. 

Alle kan være med til Yin Yoga

Oplev en indre ro, egen omsorg, helhed i kroppen og mere energi, når du går herfra. Du bliver mere smidig og opnår større fokus på det væsentlige i dit arbejde. Koncentrationsevnen bliver styrket, så du griber de rigtige bolde i hverdagen. Lad smidighed, restitution og heling af krop og sind ske hurtigere end normalt.

Fokus på åndedræt og indre ro

Du bliver guidet i stillingerne med fokus på åndedrættet, smidiggørelse af muskler, led og bindevæv. Du får mulighed for at vende blikket indad for en stund, og oplever harmoni, ro og frihed fra fysisk såvel som psykisk stress.

Yin Yoga indebærer bl.a.:

  • fokus på mindfulness
  • beroligende træning
  • ro i krop og sind 
  • restitution
  • større bevægelsesfrihed 
  • øger/forbedrer din koncentration

Detaljer

Varighed: Ca. 2 timer
Location: Efter aftale
Antal deltagere: Mindst 10
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op