Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Vinsmagning – sjov og lærerig teambuilding

Indsigt i vintyper, druesorter, vinsprog, smagsteknikker og et par rigtig hyggelige timer. Det er blandt det, I kan forvente med vores populære vinsmagning.
Vinsmagning

Underholdende & berusende oplevelse

Er du en af dem der primært går efter etiketten og prisen, når du køber vin? Kunne du tænke dig at lære, hvordan du finder, smager og fortæller om vin? Så er det oplagt at gøre det med kollegaerne og AWA, når I kommer til at få en helt uforglemmelig og sjov aften skræddersyet til dagen. Oplevelsen er typisk på 1-2 timer og foregår overalt i landet.

Lær om druer og alt det andet

Det er ikke bare en oplevelse, hvor de gode vine kommer til at flyde. Det er også en oplevelse, hvor I lærer om, hvordan I udtrykker forskellige smagsoplevelser, spændende vintyper & vinlande, druernes karakteristika, plukning & produktion, tips til køb af vine, matchende madretter og sjove facts. Vi tager ofte udgangspunkt i de druetyper, alle bør kende – og for mere kyndige deltagere udvider vi gerne repertoiret.

Vi gør det simpelt og sjovt

Hvis du ikke allerede vidste det, er vin en større videnskab – og vi hjælper jer til at gøre det hele mere simpelt og sjovt. Vinsmagning kan tilpasses forskellige anledninger og temaer, og I har her mulighed for at vælge, hvilke slags vine, I foretrækker. I skal egentlig bare glæde jer rigtig meget til en fantastisk aften. Har I input eller andre idéer til vinarrangementet, skal I blot kontakte os.

Detaljer

Varighed: 2 timer
Lokation: København
Min. antal deltagere: 10 personer
Max. antal deltagere: 500 personer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op