Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Team Challenge

Udfordre dig selv og kollegerne i 40 meters højde! 

Energi i nuet

Team Challenge

Kom ud og prøv kræfter mod kollegerne i helt op til 40 meters højde, når vi byder velkommen til Team Challenge. 
I vil blive udfordret på det helt personlige plan, evnen til at samarbejde og det at bryde grænser - i vil med andre ord, blive sat på prøve. Vi tager imod jer ude i de gamle værtshaller på Refshaleøen, hvor vi har placeret en lang række forskellige udfordringer og som har den helt rette sjæl, når I skal udfordres på en helt ny måde. 

Prøv kræfter med

Rapelling 
Forestil dig at du står på toppen af Rundetårn. Forestil dig så, at du svinger dig ud over gelænderet og skal fire dig ned langs ydermuren ved hjælp af et reb. Så har du en god ide om, hvor højt oppe fra du starter, og hvordan det er at rappelle ned af vores 35 meter vertikale væg.

Planken ud
I bedste sørøverstil skal du gå planken ud i syv meters højde. Din eneste mulighed for at redde livet er ved at springe ud og gribe fat i trapezen.Fanger du den, er det godt. Hvis ikke....

Trust Buster
To og to skal i frem og tilbage på hver jeres 14 meter lange og smal jernbjælke i 35 meters højde. Undervejs skal I forcere 4 forskellige forhindringer, hvor eneste hjælp er et tyndt rør, som I begge har fat i. En udfordrende aktivitet, der kræver maksimal tiltro til sin makker.

Detaljer

Varighed: 3 timer
Lokation: Efter aftale
Antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op