Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Skovens klatrebane – til tops i naturen

Kom helt til tops med AWAs nye klatrebane i Hornbæk, hvor flot natur giver god plads til at tumle rundt på – eller bare falde til ro.
Skovens klatrebane

Til trætoppen som Tarzan

Det er en umådeligt tilfredsstillende oplevelse selv at klare den til tops i træerne. Som sande Tarzan‘er får I 4 forskellige baner at lege med. I modtager selvfølgelig først instruktioner i sikkerhedsudstyr som seler, karabiner og hjelm. Dette tager ca. et kvarters tid.

Ikke sparet på instruktører

I bliver også instrueret i, hvordan man bevæger sig sikkert rundt på banerne. Endvidere kommer I igennem vores instruktionsbane, før I kommer ud på de rigtige baner. Der er selvfølgelig altid mindst én instruktør tilstede. Der vil således altid være mindst 1 instruktør til 10 deltagere, mindst 2 for 20 deltagere og så videre. Dermed opnår vi minimal ventetid og maksimal tryghed.

Flere baner & flere sværhedsgrader

Efter endt instruktion, starter I på den grønne bane og arbejder jer derefter, om muligt, op i sværhedsgrad. Her er selvfølgelig ingen tvang, men vi forsøger at hjælpe flest mulig til at gennemføre.

De grønne baner

Fra 8 år og op – dog en mindstehøjde på 135 cm. Disse baner er først og fremmest for begyndere, men også for øvede. Banerne er placeret 3-6 meter over jorden. Træd ud på gyngende platforme, balancér fødderne på den kun 1 cm brede stålwire og mærk suset i maven på svævebanerne!

De blå baner

For øvede og dem, der gerne vil have mere fysisk og mental udfordring. Mindstehøjde er140 cm.

Banerne er placeret op til 10 meter over jorden, og øvelserne er noget mere udfordrende. Her kan I blandt andet hoppe ud på en højtplaceret trapez. Mærk adrenalinen og nyd udsigten!


De røde baner

Den røde bane er for de seje. Banen er placeret op til 14 meter over jorden. Øvelserne er mere fysisk krævende og den 151 meter lange svævebane er det hele værd! Mindstehøjden er på 150 cm. 

Detaljer

Varighed: Efter aftale
Lokation: Hornbæk
Min. antal deltagere: 10 personer
Max. antal deltagere Efter aftale
Pris: Hele året rundt

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op