Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Simracing – intens simulator-race med firmaet

Afprøv køreevnerne og konkurrér med kollegaerne i de sjove og realistiske simulatorer.
Simracing

Vi tilpasser spil til jeres niveau

Vi vil gerne være med til at øge kendskabet til simracing i Danmark. Derfor giver vi jer muligheden for et par sjove timer blandt medarbejdere, hvor I konkurrerer og afprøver køreevnerne på en simulator, der er mere realistisk end normale arkadespil. Vi tilpasser bilernes realisme til jeres niveau og erfaring – og vi vil tilsvarende foreslå baner med forskellig sværhedsgrad. Vi laver ens setup af bilerne, så de kører ens og bedst muligt til den bane, der vælges. Dårlige undskyldninger er derfor udelukket!  Alle kan køre med vores udstyr, uanset om I bare vil have det sjovt eller har erfaring.

Hvad er simracing?

Begrebet simracing (eller virtual racing) dækker over computeranimeret motorsport i racerbiler på alverdens racerbaner. Der køres i biler, der findes i virkeligheden – og banerne er tro kopier af virkelighedens baner fra hele verden. Interessen for virtual racing er stigende, og der findes i dag flere forskellige ligaer rundt om i verden. Modsat arkade-racing er virtual racing mere realistisk. Der køres om de bedste omgangstider for at få de bedste startpositioner – og i selve løbene kæmper I om placeringerne i hele feltet.

Med kraftige computere, store skærme, rat- og pedalsæt samt racersæder får I en realistisk følelse og fed oplevelse af kontrol med bilen. 

AWA leverer simulatorerne, medaljerne og underholdningen – I leverer humøret og konkurrencen!

Detaljer

Varighed: 2 timer og op
Lokation: Efter aftale
Min. antal deltagere: 6 personer
Max. antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op