Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Romsmagning – slik for voksne

Glem alt om dårlig rom, der bliver blandet op med cola. Her kommer I til at smage 8 slags ren kvalitetsrom, der har ligget på egetræsfade i op til 20 år. I får rom der er så god, at det kaldes ’slik for voksne’.
Romsmagning

Brun årgangsrom til firmaarrangementet

Rommen til AWAs romsmagning har gennem en lang lagring fået sødme og forskellige smagsnuancer fra egetræstønder, som tidligere har været brugt til Bourbon-whisky. Det er med andre ord det, man kalder brun årgangsrom (Añejo på spansk), I kommer til at smage på – og andre rom-ønsker er selvfølgelig altid velkomne..

Ingen fortynder, også selvom du er begynder

I kommer selvfølgelig til at smage rommen rent, da det er den gode kvalitetsrom, der skal smages, vurderes og diskuteres. Om du synker rommen eller ej, er helt op til den enkelte. Romsmagningen ledsages selvfølgelig af kyndig historiefortælling – bl.a. om rommen i flådens tjeneste.

Vælg selv rommen – eller få os til det

I har under hele arrangementet selvfølgelig mulighed for at stille lige så mange spørgsmål, som I har lyst til. I har også mulighed for at vælge, hvilke typer rom, der skal smages på. Har I en helt specifik rom, I ønsker at smage, kan vi også arrangere det. Normalt kommer I til at smage på 8 forskellige rom. 

Vi tilrettelægger gerne smagningen, så I kommer til at smage de 4 forskellige hovedtyper:

 

  • Den cubanske/spanske stil
  • Demerara-stilen
  • Den franske stil – ’Rhum Agricole’
  • Sømandsstilen – ’Navy Rum’

 

 

Detaljer

Varighed: Efter aftale
Location: Efter aftale
Min. antal deltagere: Efter aftale
Max. antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op