Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Redaktionen - kan I overholde en deadline?

Vi tilbyder jer muligheden for at prøve kræfter som en redaktion, hvor I vil blive udfordret på samarbejde, kommunikation og kreativitet.
Den endeløse slæderejse

Skab jeres egen avisforside

Nu er tiden kommet til at få jeres virksomhed på forsiden! Opdelt i hold skal I nu skabe jeres egen avisforside med historier fra jeres egen virksomhed. Hvert hold er deres egen redaktion, og I skal nu i fællesskab udarbejde en forside inden den skarpe deadline indtræffer. Denne proces involverer, at den enkelte redaktion vælger deres avistype, uddeler roller, finder overskrifter og til sidst designer samt organiserer forsiden.

Deadline nærmer sig

Deadline er lige om hjørnet, så tiden er knap. Med cirka 2,5 til at trykken går igang, garanterer vi en intens oplevelse af, at skulle levere som en redaktion under tidspres. Når deadline er passeret, er det tid til at alle hold fremviser deres færdige produkt, og at der stemmes om en vinder af bedste forside. Vi medbringer alt udstyr og materialer, som I får brug for undervejs. Vi stiller også med instruktører, som vil facilitere aktiviteten og vejlede jer.

Detaljer

Varighed: Cirka 2,5 time
Lokation: Hele Danmark
Min. antal deltagere: 12 personer
Max. antal deltagere: 200
Pris: Kontakt os
Ring mig op