Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Motivationsforedrag – få værktøjer til at toppræstere

Hvad driver dig til at yde dit bedste dag efter dag? Få motivation og værktøjer, så du kan lave toppræstationer og nå dine mål.
Motivations­foredrag

Gennembryd barriererne

Jagerpilot og coach Søren Sørensen giver dig værktøjer til at finde frem til, hvad der driver netop dig og hjælper dig til at gennembryde de barrierer, der stopper dig og dine kollegaer fra at nå jeres mål. Det foregår med humor og udgangspunkt i den nyeste viden om motivation.

Lær fra en jagerpilot

Søren Sørensen tager udgangspunkt i jagerpiloternes verden, og foredraget er funderet på hans mange år som F16-instruktør, ledelseserfaringer og deltagelse i skarpe missioner. I jobbet skal jagerpiloter præstere deres yderste hver eneste dag, ligesom ansøgningsprocessen kræver en målrettet indsats og en stor bunke motivation. 

Værktøjer, der virker!

Søren Sørensen overfører sine erfaringer fra jagerpiloternes verden til de udfordringer tilhørerne sidder med.  Helt konkret får I motiverende redskaber, der er afprøvet i de mest ekstreme situationer. Redskaber der virker og kan lette hverdagens udfordringer for alle. Bl.a. er positivitet og vilje helt centralt. Glæd jer til en inspirerende og lærerig dag.

Hør bl.a. om

  • værdien af samarbejde
  • træningsmetoder
  • indstilling til udfordringer
  • opbygning af selvtillid
  • motivation til daglige toppræstationer

Detaljer

Varighed: 1½ time
Lokation: Efter aftale
Antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op