Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Laser battle

I krig med kollegaerne!
Energi i nuet

I krig med kollegaerne!

Så er det tid til at finde jeres indre soldat frem til dette sjove, actionprægede og tempofyldte spil. Udstyret med et kraftigt lasergevær og et headband med indbygget vibrator, kan I forvente fuld fart på legen, som både kan bygges op som et individuelt spil eller som mere holdorienteret.

Aktiviteten foregår ude hos jer selv, så det er vigtigt, at I har et område i nærheden, hvor der er plads til at løbe rundt og gemme sig. Det kan blandt andet være en skov, en park eller en større legeplads. 

Spillet bliver opdelt i små hurtige kampe af 7-8 minutters varighed, og niveuaet bliver tilpasset til jeres gruppe. Der vil være fokus på masser af sjov, tempo, action og det at være aktiv. Laser battle er en oplagt mulighed for at få kontakt til jeres indre legebarn.

AWA stiller med en instruktør til at facilitere spillet, og medbringer selvfølgelig alt det nødvendige udstyr. Aktiviteten varer som udgangspunkt en time, og vi anbefaler, at I medbringer skiftetøj. Præmie til vinderen kan tilkøbes hos AWA.

Information

Vores instruktør bliver op til hvert arrangement, grundigt briefet i og omkring jeres event. På den måde sikrer vi, at jeres tema og eventuelle målsætninger for dagen bliver opfyldt, og at I får præcist det arrangement med det udbytte, som I ønsker. Alle vores instruktører har mange års erfaring i afvikling af arrangementer, og kan derfor med stor rutine og præcision, lægge vægt på de områder som I ønsker at få styrket eller arbejdet videre med.

Detaljer

Varighed: 2 timer
Lokation: Efter aftale
Antal deltagere: Min. 10
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op