Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Kursus i fyldte chokolader – masterclass i køkkenet

Vil I gerne kunne lave fyldte chokolader som dem, man ser i de fine forretninger?
Kursus i fyldte chokolader

Få fyldte chokolader på cv’et

Fyldte chokolader er ikke helt nemt – men bestemt heller ikke umuligt. Prøv kræfter med teknikker som temperering af chokolade, støbning i chokoladeforme samt overtræk af dessertchokolader. I lærer også at lave fyld som ganache (chokoladetrøffel), flydende karamel, nougat og marcipan.

Lær fra en ekspert

Kurset foregår som en masterclass, hvor I observerer alt, hvad chocolatieren foretager sig – derudover deler vores chocolatier erfaringer, og I får mulighed for at stille spørgsmål. Arrangementet er både for dig, der er helt grøn udi fyldte chokolader samt dig, der har erfaring og gerne vil have flere input og forfine dessertevnerne.

Mulighed for sæsonchokolader

Efterårschokolader, julechokolader, påskechokolader, sæsonfrugtchokolade m.m. er muligt, afhængigt af, hvornår I bestiller jeres kursus i fyldte chokolader. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag eller idéer til andet. Hos AWA tilbyder vi også andre dessertkurser – se f.eks. flødebollekursus og bliv dessertmester.

Detaljer

Varighed: Ca. 5 timer
Location: Efter aftale
Min. antal deltagere: 8 personer
Max. antal deltagere: 16
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op