Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Kontormysteriet

Der foregår noget rigtig lusket på kontoret. Alle er under mistanke – og alle skyder skylden på hinanden. Selv den ellers så flinke fru Pedersen fra bogholderiet virker pludselig ikke så flink længere. Det er jeres opgave at løse mysteriet.
band teambuilding

Kontormysteriet

Gennem udsagn fra kontorets personale, hemmelige spor, og praktiske opgaver skal I forsøge at opklare hvad der er sket, hvorfor det er sket. Og ikke mindst hvem der gjorde det. Med inspiration i Escaperooms har vi udviklet en sjov og mystisk event, der nemt lader sig afvikle på jeres eget kontor.

V.h.a. jeres smartphones/Iphones kan I aktivere vidneudsagnene på kontorets personale, og ved at sammenholde udsagnene og løse de praktiske opgaver knækker I forhåbentlig koden.

Når I samler brikkerne til opklaringen, vil I opleve:

  • En spændende og nyskabende team-aktivitet
  • Et fængende og underholdende plot
  • Professionelle og anderledes rekvisitter

Kontormysteriet er en nytænkende må at lave indendørs teambuilding på. I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud af boksen tænkning og jeres evne til at skelne mellem sande og usande udsagn. Aktiviteten er en god optakt til jeres aftenprogram. – eller en sjov fyraftensaktivitet

Kontormysteriet egner sig perfekt ved placering af firma-arrangementer hjemme på jeres eget kontor. Overalt i Danmark – og resten af verden for den sags skyld!

Detaljer

Antal deltagere: Min. 15 personer
Lokation: Hele Danmark
Sæson: Hele året – indendørs
Varighed: 1-2 timer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op