Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Innovationslaboratoriet

Innovationslaboratoriet er et sjovt og udfordrende spil, hvor deltagerne skal konkurrere i gode ideer, og hvem der er bedst til at forbedre ting fra jeres egen hverdag.
band teambuilding

Innovation er en holdsport!

Til at løse ogpaverne skal holdene bruge forskellige intuitive, elektroniske byggeklodser, og vi medbringer samtidigt et omfattende og inspirerende materialelager, hvorfra der kan købes materialer til holdenes opfindelser. Udover et par underholdende, eksperimenterende og innovative timer vil I opleve, at innovation er en holdsport, og at de bedste resultater opnås, når alle bidrager til løsningen - præcis ligesom i hverdagen!

Spillet er opdelt i runder, og for hver runde bliver holdene stillet en udfordring, som de skal løse. Holdene kan med deres udleverede startpoint, indkøbe materialer, som kan gøre deres opfindelser bedre og mere spændende. Der er mulighed for at score point i design, funktionalitet og bedste løsning.

Spillet egner sig godt som seriøst underholdning, og er fleksibelt i både varighed, indhold og deltagerantal. Vi tilpasser opgaverne individuelt til hver virksomhed - med fokus på at det skal være sjovt og underholdende.

 

 

Detaljer

Antal deltagere: Min. 10
Lokation: Hele Danmark
Varighed: 2-3 timer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op