Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Indspil sang i studie – musik med kollegaerne

Her er en gylden mulighed for at få en sjov dag med kollegaerne, hvor I sammen går i studiet og skaber et fedt musiknummer. Et arrangement, som I vil mindes – og altid kan genhøre – langt ud i fremtiden.
Musikproduktion

Et musikalsk minde for livet

Fra twist & shout, sing & dance til rock, pop, rap eller soul. Få et minde for livet i fællesskab med kollegaerne! Velkommen indenfor i et rigtigt lydstudie, hvor vi producerer jeres eget firma-nummer! AWA kan som de eneste i samarbejde med selveste Chief 1tilbyde at indspille en sang i netop hans studie, hvor mesteren selvfølgelig selv hjælper jer.

Indspil jeres sang med anerkendt producer

Chief 1 (alias Lars Pedersen) står bag rap-gruppen Rockers By Choice og har bl.a. arbejdet med Kim Larsen, Sanne Salomonsen, Pernille Vallentin, Bryan Rice, The Dreams, Ace of base, Drengene Fra Angora, Sound Of Seduction og Nik & Jay. Chief 1 har været dommer i Stjerne for en aften og arbejder i dag som en anerkendt producer og sangskriver med 20 års erfaring indenfor branchen. I er med andre ord i særdeles kyndige hænder, når I indspiller jeres nummer.

Koncept 1

Varighed: 3-4 timer
Vokalindspilning i Chief 1’s eget studie. I vælger et karaoketrack, som I synger til, og Chief 1 producerer og mikser det til en færdig CD, I får med hjem.

Koncept 2

Varighed: 5-6 timer
Syng og bliv guidet til et Chief 1-produceret nummer – et kendt nummer, som I selv vælger. Chief 1 producerer sangen, så den får jeres helt egen personlige stil og lyd. Samtidig får I indblik i musikkens verden, oplever hvordan man indspiller, får ideer og tænker kreativt. Til slut får I en færdigmikset CD med jeres sang med hjem.

Koncept 3

Varighed: 3 dage á 5-6 timers indspilning
Vælg en kendt sang som Chief 1 omskriver og skræddersyr 100 % til netop jeres firma med navne og oplevelser fra jeres egen arbejdsdag. Oplev samtidig, hvordan man indspiller, mikser og får små ting til at blive store.

Dag 1: I har på forhånd udvalgt 5-6 forsangere/leadsangere, som denne dag indspiller vers og omkvæd på den valgte sang.

Dag 2: Resten af firmaet kører i to hold busser ud til et eksternt og større indspilningsstudie, hvor I hver især får hovedtelefoner på og samles foran mikrofonen. Med sang, klappen i takt, omkvæd og råben i kor bryder I nogle nye grænser, mens I morer jer.

Dag 3: Jeres indspilning får tilsat professionelt kor fra en af Danmarks bedste sangerinder. Nummeret bliver mikset og får et specialdesignet cover med fotos fra studiedagene – naturligvis leveret til alle.

Detaljer

Varighed: Se beskrivelser
Lokation: Efter aftale
Min. antal deltagere: Efter aftale
Max. antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op