Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Grill 365 dage om året – oplevelser til jeres sanser

Det er med god grund, at grilning er blevet så populær. Det er nemlig et sjovt håndværk og en sjov fællesaktivitet, der giver oplevelser til alle sanserne.
Grill 365 dage om året

Lær det én gang for alle!

Eventen giver jer alt det nødvendige, I bør kunne med en grill. Selv om grilning er blevet ganske populært i Danmark de seneste år, er der stadig mange af os, der ikke er særligt gode til det. Det er både sjovere, langt sundere og mere velsmagende, hvis du lærer at grille ordentligt.

Opdag nye grillretter

Til Grill 365 lærer du også at grille råvarer, du måske ikke griller normalt. Vi griller nemlig både forretter, hovedretter og desserter alle årets dage. I får et kursus med Webers entusiastiske grilleksperter, som inspirerer og guider jer til grillens univers. Vi viser dig de rigtige grillteknikker, og vi deler rundhåndet ud af tips & tricks om kul, temperatur, røg m.m.


Vi kan sammensætte en grillaften på mange forskellige måder. 

Eksempelvis sammen med vores profesionelle grillkok, som blev nr. 3 ved VM i BBQ i USA i 2013. Her kan I lærer at lave jeres egen grillrub og BBQ marinade helt fra bunden samt et godt indblik i, hvordan du griller på ægte Amerikansk manér.

Eller hvad med at lære at lave pizzaer, præcis som du husker dem fra din rejse til Italien? Og så oven i købet på en "ganske almindelig" Weber kuglegrill. Vi lærer jer om pizzadej og tomatsauce, og giver inspiration til forskellige smagssammensætninger. 


Alle kan være med, og I kan glæde jer til en super sjov dag med arbejdet – uden arbejde!

Du får naturligvis alle opskrifter med hjem.
Der serveres øl, sodavand og kaffe under hele arrangementet.

Detaljer

Varighed: 4 - 5 timer
Location: Valby & Glostrup
Min. antal deltagere: 15 personer
Max. antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op