Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Gourmet Tours – store madoplevelser i København

Udforsk Indre Bys kulinariske scene med en smagstur rig på oplevelser.
Madoplevelser København

Den ultimative gourmet-crawl

Gourmet Tours er den ultimative måde at udforske København og byens berygtede madscene. Turen på 3 timer kombinerer sightseeing med kulinariske oplevelser i en attraktiv pakke. Invitér kollegaerne og få en uforglemmelig dag med arbejdet!

Smag bl.a. på ost, øl og smørrebrød

Smagsprøverne både for mad og drikke følger selvfølgelig årstiderne, men turen inkluderer rigeligt mad som alternativ til at tage ud at spise på restaurant. På turen bliver I introduceret til unikke oste (Unica, som primært leveres til Michelin-restauranter i København), håndbrygget øl, det ubetinget bedste danske moderne smørrebrød fra Aamanns og meget mere.

Guidet tur i dansk gastronomi

Turen starter og ender ved Torvehallerne. Det er her, I møder jeres guide, som fører jer igennem byen og smagsstederne. I får både indblik i det traditionelle, danske køkken og den gastronomiske udvikling til det, vi kalder New Nordic cuisine. Den gastronomiske rundsmagning er en unik mulighed for at opleve det centrale København, lære om dets seværdigheder og besøge de lokales madfavoritter.

Krydderi på oplevelsen

Vi kan også tilpasse turen til særlige ønsker om bestemt mad og drikke – eller f.eks. indlægge konkurrencer på dagen. Glæd jer til at få et helt nyt indblik i gastronomiens udvikling samt interessant, historisk viden om byen, der i dag er internationalt berygtet for sin madscene.

Detaljer

Varighed: 2 eller 3 timer
Lokation: København
Min. antal deltagere: 8 personer
Max. antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op