Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Filmteambuilding – få idéer, samarbejde og håndværket i spil

Filmteambuilding er en populær aktivitet, hvor vi sætter fokus på netop det, I ønsker. Det danner udgangspunkt for en film, I selv producerer – fra idé til færdig film.
Filmproduktion

Hvad er filmteambuilding?

Kort sagt er det filmproduktion som firmaarrangement. Filmteambuilding er en ganske sjov, anderledes og udfordrende måde at arbejde med et emne på. Det handler om at bruge filmprocessen til at bearbejde et emne, f.eks. værdier, strategi, målsætning – eller hvad, der giver mening at fokusere på hos jer. Oplevelsen rykker jer alle på vigtige parametre som samarbejde, konceptudvikling og kommunikation – samtidigt med, at I får arbejdet videre med et særligt emne.

Hvorfor skal vi vælge det?

Film har sit helt eget sprog og udtryk. Film kan skabe nogle oplevelser, som ingen andre sprog kan. Ved filmproduktion handler det om at frigøre kreativitet som en strategisk ressource. Med en filmproces styrker I visualiseringen af et relevant emne, og I kan udforske det både i ord og billeder og se jer selv udefra.

Hvordan foregår det?

Processen fra idé til færdig film indebærer samarbejde og teamwork. Vi har skabt en proces, hvor vi har kombineret dét at arbejde emnebaseret med produktion af en film. Det sætter jer samtidig i en position, hvor I sammen kommer med input og bidrager med jeres forskellige styrker. I løbet af processen skal I bl.a.:

Brainstorme på idéer
Udvælge historien, der skal fortælles
Udarbejde manuskript og drejebog
Fordele rollerne som skuespillere og filmfolk

Se jeres film sammen

Under forløbet går tekniske redskaber og kreativitet op i en højere enhed. Planlægning, kommunikation, samarbejde og afdækning af evner og talent indgår som ligeværdige ingredienser, før resultatet kan ses. Den færdige film kan I f.eks. se på det store lærred over en god middag om aftenen!

Tilrettelægges efter jer

Filmteambuilding kan tilrettelægges, som I ønsker det. I kan selv stå for det hele med vores supervision, eller vi kan være jeres professionelle kamerahold i selve filmprocessen – hvad I nu har det bedst med.

Detaljer

Varighed: Efter aftale
Location: Hele landet
Min. antal deltagere: Min 11 personer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op