Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Escape Room - kan I løse mysteriet!?

Oplev vores gådefulde Escape Rooms med forskellige temaer, som med sikkerhed vil udfordre jer på samarbejde og evner inden for gådeløsning.  
social teambuilding

Intenst samarbejde og spænding

I vores Escape Room er der mulighed for på stærkeste vis at få testet samarbejdet med kollegaerne. Lukket inde i rummet vil I blive en del af  en spændende oplevelse fyldt med gåder, ledetråde og mysterier. Når døren til rummet lukkes, så begynder jeres mission, og I har derfra 60 minutter til at løse mysteriet og undslippe rummet.

Vores Escape Rooms

Vi tilbyder muligheden for at prøve kræfter med to forskellige temaer. Det ene rum er inspireret af Da Vinci mysteriet, hvor I skal løse mysteriet om den hellige gral. Det andet rum foregår i Sherlock Holmes' univers, hvor I skal forhindre det engelske monarkis fald.

Ikke kun for sjov

Escape Room er kreativ teambuilding. For at slippe ud af rummene er det en nødvendighed, at I kommunikerer effektivt samt har evnen til at tænke ud af boksen. I det tilstødende kontrolrum giver vi personer tilknyttet jeres virksomhed mulighed for at følge spillets udvikling. Her kan der løbende evalueres på holdets samarbejde, kommunikation og evne til at løse anderledes opgaver under pres. Dette kan bruges til vigtig feedback på holdets samarbejdsevner. 

Dyst mod kollegaerne

Der er mulighed for at afvikle 5 grupper á 6 personer samtidigt, hvilket tillader at I kan konkurrere mod andre hold af kollegaer. Hvilket hold er bedst til at arbejde sammen, løse gåderne og hurtigst undslippe rummet?

Detaljer

Varighed: 1 - 2 timer
Lokation: København
Min. antal deltagere: 5 personer
Max. antal deltagere: 60 personer
Pris: Kontakt os
Ring mig op