Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Døden på dagsordenen

Et område lige uden for konferencecentret hvor I opholder jer er spærret af. Der er fundet en afdød mand –og lokalbetjenten er overbevist om, at der er tale om et mord
band teambuilding

Døden på dagsordenen

V.h.a. jeres smartphones/Iphones kan I aktivere vidneudsagnene på hotellets personale, og ved at sammenholde udsagn-ene og løse de praktiske opgaver, finder I forhåbentlig frem til morderen og forklaringen på det tragiske dødsfald.

Hvem står bag det bestialske mord? Hvad var motivet? Hvem kan hjælpe med nye oplysninger i sagen? Disse og mange flere spørgsmål kommer på banen, når I kaster jer ud i rollen som detektiver for at opklare mordet. I får og finder naturligvis masser af ledetråde undervejs. I bliver ledt rundt til forskellige vigtige steder omkring konferencesteder, hvor I på jemobiltelefonen eller tablets vil kunne se vidneudsagn fra en række vigtige nøglepersoner. En sjov udendørs aktivitet.

Mens I jagter morderen, vil I opleve:

  • At I bliver fanget ind i historien
  • Et gennemtænkt plot, som udfordrer jeres overblik
  • Professionelt materiale, som skaber illusionen

Døden på Dagsordenen er en rigtig god blanding af team-aktiviteter, hvor I bliver udfordrede på jeres evne til at samarbejde og kommunikere og tænke ud af boksen - og samtidig bliver I rystet sammen på en sjov måde. Døden på Dagsordenen egner sig perfekt ved placering af firma-arrangementer på kursus- og konferencecentre. Vi tilbyder aktiviteten overalt i Danmark.

Detaljer

Antal deltagere: 10-1000 personer
Lokation: Konferencesteder overalt
Sæson: Hele året – udendørs
Varighed: 2 timer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op