Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Crazy kart

Så er det tid til at prøve kræfter med virkelighedens Mario Kart. Vi tilbyder en hæsblæsende konkurrence, som ikke kun handler om hastighed, men i lige så høj grad om taktik, præcision og evnen til at samarbejde.
band teambuilding

Virkelighedens Mario Kart!

Vi tilbyder en hæsblæsende oplevelse, som foregår 5 cencimeter over jorden, og hvor koncentration og koordinering er afgørende. I får nu muligheden for, at køre, spinne og ”drifte” som en professionel. Konstruktionen af en Crazy Kart gør, at man både kan køre fremad, bagud, sidelæns og diagonalt - og faktisk alt ind i mellem!

Aktiviteten er baseret på, at i skal dyste mod hinanden, fordelt i hold af 3-4 personer.  I skal dyste på 3 meget udfordrende baner, som bliver konstrueret til lejligheden. Banerne har forskellige temaer, og efter hver runde samles holdet i pit, hvor der afgives point på forskellige måder. Dette medfører, at hver person skal ud og battle mod forskellige modstandere i 3 forskellige heats.

Vi kan tilbyde Crazy Kart på alle lokationer, såfremt at pladsen er til det. Alternativt har vi også indendørs faciliteter til rådighed centralt i København samt Vejle. Arrangementet har en varighed af 1-2 timer.

Alt i alt en sjov og anderledes oplevelse, som giver et smil på læben og masser at tale om efterfølgende.

 

OBS: Er under renovering resten af 2018 og kan derfor ikke udbydes før næste år.

Detaljer

Antal deltagere: Minimum 10
Lokation: Hele Danmark
Varighed: 1 -2 timer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op