Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Champagnesabling – det ultimative indslag til teambuilding

Prøv en sjov stemningsskaber, hvor I med foredrag og undervisning lærer den ædle kunst fra landets førende ekspert.
Champagne­­sabling

Perfekt oplevelse med kunder eller kollegaer

Frisksablet champagne smager bare bedre! Og så er det en sjov oplevelse, at sable sin egen champagne sammen med kollegaerne, inden den skænkes. Skal du arrangere en teambuilding-dag, en reception eller et kundearrangement, er champagnesabling den perfekte oplevelse.

Dragende foredrag

Imponerende sabler. Den franske sabelorden. Spændende våbenhistorie. Og ikke mindst, hvordan champagnesabling overhovedet startede. Det er blandt det, I først kommer til at høre dragende fortællinger om til foredraget. Det hele forestås af Marianne Sass Petersen, der er tidligere Danmarksmester og nu overdommer i champagnesabling. Hun har beskæftiget sig med den ædle kunst i adskillige år og er sammen med sine assistenter en særdeles populær foredragsholder og underviser i den festlige niche.

Sjov undervisning

Efter de fængende fortællinger får I en sjov og grundig undervisning I, hvordan champagne bliver sablet korrekt. I lærer bl.a., hvordan I holder og sabler korrekt, om forskellige flasketyper, betydningen af champagnens temperatur, sikkerhed og så videre. Selve våbenet er også centralt, så I får bl.a. mulighed for at vælge mellem sabel og bajonet. Hvis I har mod på det, kan undervisningen udvides med flere teknikker og flaskestørrelser.

Smag den delikate champagne

De fleste sabler champagnen flot i første hug efter undervisningen, mens andre slår en ekstra gang for at få flasken op. Når flaskerne er åbnet af jer, smager I de forskellige champagner – på den måde indgår der også champagnesmagning i arrangementet! Undervisningen foregår med antikke sabler, nyere champagnesabler og bajonetter. 

Detaljer

Varighed: Mindst 1½ time
Location: Overalt i Danmark
Min. antal deltagere: Efter aftale
Max. antal deltagere: 500 personer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op