Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Byvandring - Krigens København

I vil på en 2 times gåtur se og fornemme de gerningssteder, som har været centrum for flere nådesløse og brutale begivenheder.

Byvandring - Krigens København

Se byens brutale krigs hemmeligheder

Bag Københavns husfacader gemmer der sig dramatiske fortællinger fra besættelsestiden. Fra dengang verden stod i flammer og mænd og kvinder ofrede livet i demokratiets navn og tjeneste. Nu får du muligheden for at rejse med tilbage i tiden med historiens vingeslag på en guidet tur i Københavns indre by og bydelen Vesterbro.

Efter en kort velkomst og intruduktion, starter jeres tur igennem Københavns gader, hvor I vil se og høre historier fra besættelsestiden i København. 
Gader og områder som gemmer på langt flere rædselsvækkende historier og grusomme hemmeligheder, end det smukke ydre lige viser.

Oplev og fornem krigen igennem fortællinger

Her skal I på en 2 timers gåtur, se og fornemme de forskellige gerningsteder, som har været centrum for flere betydningsfulde hændelser. 

På turen vil I høre levende fortællinger om krigstiden i København, modstansgrupper og modstandsbevægelsen ”holger danske”.
Hvordan det var at være menig dansker i besættelsestiden og hvordan de få der turde tage kampen op, ofte endte med at betale den højeste pris for deres kamp.

 

Detaljer

Varighed: 2 timer
Lokation: København K
Min. antal deltagere: 8 personer
Max. antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op