Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Ø-dyst på Flakfortet – vind herredømmet med samarbejde

Jeres evner indenfor orientering, kommunikation og udnyttelse af resurser kommer på prøve til en sjov dag med teambuilding på Flakfortet.
Ø-dyst Flakfortet

Samarbejdsevner på prøve

I kommer til at kæmpe om herredømmet over øen midt i Øresund. Inddelt i hold samler I først point gennem forskellige øvelser, der tester jeres evne til at arbejde sammen. Efter dette kommer finalen, hvor vi afgør, hvem der løber med herredømmet over Flakfortet!

Få tidsfordel i finalen

Holdet med flest point får en tidsmæssig fordel i den store finale. Finaleaktiviteten kræver orienteringsevner, kommunikationsevner og udnyttelse af de enkelte holdmedlemmers resurser. Her er tale om et løb efter poste med walkie talkies, hvor I sammen løser en række sjove opgaver.

Uforglemmelig middag på Flakfortet

Når vinderne af Ø-dysten er kåret, sejler I med en mindre færge retur mod Nyhavn. Alternativt kan I vælge en senere færgeafgang og nyde en middag i Restaurant Flakfortets rustikke lokaler. Det er en oplevelse, mange af vores kunder har været begejstrede for. Bemærk, at dette ikke er inkluderet i pakken, men et muligt tilvalg.

 

 

OBS: Bemærk, offentlig færge fra Nyhavn, er slut for denne sæson. 
Vi tilbyder afgange med Rib Både. 

Detaljer

Varighed: 2 timer
Lokation: Flakfortet, Øresund
Min. antal deltagere: 8 personer
Max. antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op