Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Teambuilding i København og omegn

AWA byder på teambuilding i København og hovestadsområdet, og er med til at styrke og udvikle virksomheder.

Teambuilding for københavnske virksomheder

Her i AWA slår vi os op på at yde hjælp til planlægning og udførelse af teambuilding events for virksomheder over hele Danmark. Med vores hovedsæde i Valby er vi specielt egnede til at planlægge og udføre alle mulige former for teambuilding events og aktiviteter i Hovedstadsområdet. Så hvis i er en virksomhed i København - eller måske bare vil opleve nogle aktiviteter i København - så er vi de rette, til at hjælpe jer.

Vi har stærke samarbejdspartnere overalt i København og omegn, fra Rødovre til Nørrebro til Amager og til Gentofte. Det kan være svært at stå for en teambuilding aktivitet, hvis man kommer udefra. Hvem skal man tage fat i? Hvordan skal det hele gå op i en højere enhed? Med vores hjælp behøver du ikke bekymre dig om det - vi er med hele vejen fra start til slut.

 

Kontakt os og lad os hjælpe med jeres næste event

 

Massere af muligheder for teambuilding i København

København er den største by i Danmark, og har det største udvalg af aktiviteter inden for mange forskellige genrer. Vi har samarbejdspartnere i stort set alle brancher, så uanset hvilke planer, du måtte have, kan vi være behjælpelige. Madlavning, sport, action aktiviteter og foredrag er blot fem områder ud af mange, hvor vi står stærkt.

Vores aktiviteter spænder over en bred vidde af firma-størrelser. Så uanset om i er en virksomhed med ~10 medarbejdere eller en større virksomhed med ~100, så har vi aktiviteter, som passer til jer. Aktiviteter som kræver samarbejde, nærvær og er god underholdning for alle.

Vi tør også satse vores ry på, at I får en stimulerende oplevelse, der bliver husket tilbage på med glæde. En oplevelse som alle medarbejdere vil kunne referere og relatere til.

 

Hvilke aktiviteter i København tilbyder vi?

Nedenfor kan du se et par eksempler på, hvilke aktiviteter vi tilbyder i Københavnsområdet. Langt de fleste af vores mange forskellige aktiviteter bliver også udbudt i København, men der er et par, som ikke ville være det samme uden det københavnske flair!

 

 

Hvis du vil se den samlede liste af vores teambuilding aktiviteter, kan du se dem her.

  • Vil man gerne få en kulinarisk oplevelse med kollegaerne, så tilbyder vi en Gourmet Tour i Indre By i København. Det er en guidet tour, hvor man både får udforsket København og oplevet den danske madscene.
  • Er man til det lidt mere spændende, kan man bestille vores GPS Water Challenge. Ved hjælp af GPS og søkort sejler man rundt i Københavns kanaler til forskellige tjekpunkter, hvor man så skal løse en række teoretiske og kreative opgaver i fællesskab.
  • Hvis der er nogle, der nogensinde har gået med drømmen om at blive journalist, tilbyder vi en rundvisning i DR-byen. Her får man set, hvordan Danmarks største medievirksomhed fungerer, og man kan også selv få lov at prøve kræfter som kameramand, lydmand og producer.

 

Se alle vores events i Københan

 

Ring mig op