Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Referencer

Herunder kan du se et udvalg af kunder, der har været glade for samarbejdet.

Sushi skole

Novo Nordisk

Vi sluttede en social dag af med sushiskole, hvilket var en super afslutning på en go dag. Det kan helt sikkert anbefales. Vi var meget tilfredse med hele arrangementet.

Anette Bjerregaard - Novo Nordisk

Human Bordfodbold

Carlsberg

Vi var en del der aldrig har prøvet at spille Human Bordfodbold, men alle var rigtig glade for arrangementet, og det har modtaget stor ros. Vi er en forholdsvis ny afdeling, som skulle rystes sammen. Det var et meget vellykket arrangement, som fik et stort smil frem hos alle. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre dag med mine kollegaer.

Carlsberg

Ødyst

Telmore

Vi havde et supergodt afdelingsarrangement - takket være AWA. Vi vil helt sikkert overveje at bruge AWA til næste arrangement. De er garant for god planlægning, nærværende repræsentanter og kompetent facilitering.

Telmore

Rundvisning på Christiania

Slagelse Kommune

Med AWA er det nemt at afholde et arrangement, da de sørger for alt planlægning og vi har været meget tilfredse med samarbejdet og vil absolut benytte det en anden gang.

Sanne Houlberg Andersen - Slagelse Kommune

Ribbåd

DONG Energy

Både styrmand og AWA's repræsentant gjorde meget ud af, at det var os som kunne bestemme hvad vi havde lyst til, da vejret ikke rigtig var med os, og det lovede arrangement ude på havet ikke kunne lade sig gøre. Super fed oplevelse som alle burde have mulighed for. Alle kan være med, også dem som ikke er så søstærke, da man ikke kan mærke at man er ude på vandet, når det går så stærkt. :) er man til fart og spænding, er dette det perfekte bud.

Sarah Jensen - DONG Energy

Mountainbike

Secunia

Hvis man vil prøve en anden slags teambuilding end de normale, så skal man prøve AWA Mountainbike event. Det var fantastisk godt arrangeret, og instruktørerne og medarragørerne var velforberedte og engageret.

Rikke Lyck - Secunia

Human bordfodbold

Movia

Vi havde et par forrygende sjove og intense timer sammen med AWA som med stort engagement afviklede en omgang Human bordfodbold for små 40 mennesker i vores afd. AWA havde fra start til slut rigtig godt styr på løjerne og alt forløb fuldstændig som aftalt. Jeg vil ikke tøve med at kontakte AWA igen med henblik på et nyt arrangement.

Michael W - Movia / Call center

Fægtning

Northseacapital

AWA var meget professionelle og imødekommende, og de havde styr på tingene. jeg vil klart anbefale det :)

Dominique Holmsgaard - North Sea Capital 

Fægtning

Københavns Lufthavn

Meget professionelt. Vi fik svar på alle spørgsmål. Meget fleksibelt, f.eks. kunne vi efterlade vores tasker til de blev hentet senere på eftermiddagen.Vi havde en rigtig sjov dag med fægtningen, hvor alle kunne være med uanset køn, alder og styrke.

Anette Brand - Københavns Lufthavn

Rundvisning på Christiania

Novo Nordisk

Jeg har fra starten modtaget en rigtig god og professionel service, som førte til at vi købte et gruppearrangement igennem AWA. Jeg fik hurtigt tilbudt et arrangement som svarede overens med de krav som vores afdeling stiller. Heriblandt at alle skal kunne deltage uanset alder! Jeg vil helt sikkert overveje at benytte AWA til vores næste arrangement:-)

Kristina Jakobsen - Novo Nordisk

Sommerfest

Scania Danmark

Årets sommerfest hos Scania Danmark blev holdt i samarbejde med AWA og det var en fantastisk og uforglemmelig aften. Vi holdte en 80ér fest og det kan virkelig anbefales. Dejlig mad og super betjening. Alt klappede og ingenting manglede. Samarbejdet med AWA varmt anbefales.

Heidi Toftegaard Glass - Scania Danmark

Stomp

TV2

AWA giver personlig og fleksibel service - og byder ind med målrettede, kreative ideer i planlægningsfasen.
To koste og en gammel blikspand! Stomp er en overraskende sjov og givende aktivitet. Instruktøren var virkelig god.

Malene Ravn, projektleder - TV 2 Networks

Latterkursus

B&W

Latterkurset var tankevækkende, afspændende og ikke mindst sjovt.

Johan Fegar, projekt manager - Babcock & Wilcox Vølund

Pistolskydning

Telenor

Vi har brugt A-W-A til at arrangere et pistolskydningsarrangement for vores IT afdeling. Samtlige 57 deltagere fik en meget sjov oplevelse sammen med sine kollager. Arrangementet blev afviklet professionelt og med stor indlevelse.

Frode Skjæveland, Section manager - Sonofon 

Human bordfodbold

Scandia

Det var perfekt arrangement. Intet at kommentere på :-))

Veena Zeuch, Event manager - Scandic

Bueskydning

Vattenfall

Vi skulle bruge et arrangement med dags-varsel for en lille gruppe ledere, og indenfor få timer, havde AWA flere forslag klar også selvom vi havde specifikke krav til afholdelsessted. Vi fik en god og professionel vejledning fra AWA, der samtidig havde fin forståelse for vores ønsker.

Helle de Neergaard, Secretary Strategy/ HR - Vattenfall

Pistolskydning & middag

Pentia

Pentia havde et rigtig godt arrangement, alt gik som det skulle og alle var glade og tilfredse.

Ann Fenger - Pentia A/S

Segway

Novartis

Stor succes med Segway - AWA fornemmede straks, hvad vores behov var og det blev efterkommet med timers varsel. Stor tak!

Bente Arberg, Marketing assistent - Novartis

Stomp

Nestlé

Stomp-indslaget var meget inspirerende og en sjov måde at få aktiveret deltagerne på - "dirigenten" var helt fantastisk.

Else Marie Norgard, Assistant to Carsten Fredholm - Nestlé

Kapsejlads

Lundbeck

Alle deltagere havde en super dag med Kapsejlads - som var en god blanding af udfordring, sjov og teambuilding. Vores forventninger blev til fulde opfyldt.

Christian Hempler - Lundbeck

Massage

Novo Nordisk

Lækker massage af søde imødekommende professionelle massører :o)

Stine Johannesen, Lab Technician - Novo Nordisk

Pistolskydning & middag

Actebis

Alt fungerede optimalt. Tina var på hele tiden og var super:-) Lokalerne og maden var perfekt. Et helt igennem perfekt arrangement. Tusind tak for det og tusind tak til Tina.

Anne Marie Jensen, Business Unit Manager - Actebis

Segway

Novozymes

Vi var meget glade for Segway arrangementet, som var velforberedt og velgennemtænkt. Instruktøren var meget imødekommende og positiv og gav alle en god oplevelse. Vi havde en rigtig sjov og hyggelig eftermiddag.

Anne Marie - Novozymes

Latterkursus

Thomas Flindt er super god underviser. Han er tydelig i sit sprog og hele gruppen lyttede spændt på hvad han havde at fortælle. Thomas kom med masser af energi og var god til at kommunikere budskabet.

Det var en god oplevelse for hele gruppen og stemningen var høj bagefter. Der var et par skeptiske personer før foredraget, men selv de blev omvendt af oplevelsen. Thomas var god til at samle gruppen, så at alle fik en god oplevelse.  

Katharina Gerding, HR Manager SEPHORA

iPad Movie Maker

Det var en rigtig super hyggelig oplevelse, alle var glade.
 
Synes arrangementet var rigtig godt udført, rigtig gode instruktører og god tilgængelig opgav.

Mia Billenberg
Novo Nordisk A/S

Ring mig op