Spansk kokkekunst

Spansk kokkekunst – lær at brillere med tapas
Gå med kollegaerne på opdagelse i det spanske madunivers, fyldt med flotte fristelser som tapas og paella.

Samarbejde i det spanske køkken
Lær kunsten at kreere skønne, traditionelle tapasretter, der imponerer dine gæster. På kurset lærer du at sammensætte friske og lækre råvarer efter spanske traditioner. Gennem en række delikate småretter skaber I en helhed i form af et spansk måltid, der er en fryd for øje såvel som gane – alt imens den spanske stemning spreder sig med madgloser og velsmagende vin.
Lær om paella og andalusiske vine
I får også muligheden for at lære den spanske nationalret paella at kende. En sammensat ret, der med sine mange variationer kan serveres til mange lejligheder. Til maden bliver I også introduceret for skønne spanske vine fra Andalusien. Alt dette sker under kyndig vejledning fra den spanske chef Luis Lopez. ¡Salud!
Detaljer
Varighed: | 3-5 timer |
---|---|
Lokation: | Brønshøj |
Min. antal deltagere: | 10 personer |
Max. antal deltagere: | Ingen |
Pris: | Kontakt os |