Kursus i fyldte chokolader

Kursus i fyldte chokolader – masterclass i køkkenet
Vil I gerne kunne lave fyldte chokolader som dem, man ser i de fine forretninger?

Få fyldte chokolader på cv’et
Fyldte chokolader er ikke helt nemt – men bestemt heller ikke umuligt. Prøv kræfter med teknikker som temperering af chokolade, støbning i chokoladeforme samt overtræk af dessertchokolader. I lærer også at lave fyld som ganache (chokoladetrøffel), flydende karamel, nougat og marcipan.
Lær fra en ekspert
Kurset foregår som en masterclass, hvor I observerer alt, hvad chocolatieren foretager sig – derudover deler vores chocolatier erfaringer, og I får mulighed for at stille spørgsmål. Arrangementet er både for dig, der er helt grøn udi fyldte chokolader samt dig, der har erfaring og gerne vil have flere input og forfine dessertevnerne.
Mulighed for sæsonchokolader
Efterårschokolader, julechokolader, påskechokolader, sæsonfrugtchokolade m.m. er muligt, afhængigt af, hvornår I bestiller jeres kursus i fyldte chokolader. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag eller idéer til andet. Hos AWA tilbyder vi også andre dessertkurser – se f.eks. flødebollekursus og bliv dessertmester.
Detaljer
Varighed: | Ca. 5 timer |
---|---|
Location: | Efter aftale |
Min. antal deltagere: | 8 personer |
Max. antal deltagere: | 16 |
Pris: | Kontakt os |