Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Trekamp

Nu skal der dystes i tre discipliner!
Energi i nuet

Er I klar til at dyste som hold?

After Work Arrangement tilbyder den ultimative trekamp, hvor både styrker og svagheder kommer på prøve. Opdelt i hold af x-x personer, skal I nu igennem tre forskellige discipliner: laserlerdue skydning, segway og The Pipe.

Laserlerdue skydning:  

Opgradering af den klassiske sportsgren lerdue skydning. I stedet for krudt bruges der dog laser! 

Segway:

Nu skal der styr på balancen. På den opstillede bane skal I nu køre ud og optjene flest mulige points.

The Pipe:

Nu skal evnerne inden for konstruktion finpudses. The Pipe Construction er en sjov teamøvelse, som kræver snilde, overblik samt hele holdet bidrag til at konstruere et tårn, der skal bære en boldbane.

De tre discipliner udfordrer jer på træfsikkerhed, balancen og samarbejde. Alle hold skal igennem de tre discipliner, hvor der løbende vil blive optjent points. Holdet med flest point efter de tre discipliner, bliver udkåret som vinder af trelampen.

Trekampen kan laves over hele Danmark, og vi medbringer alt materiale og udstyr. Vi kommer ud til jer, og afvikler aktiviteten, såfremt at pladsen er til det.

Information

Vores instruktør bliver op til hvert arrangement, grundigt briefet i og omkring jeres event. På den måde sikrer vi, at jeres tema og eventuelle målsætninger for dagen bliver opfyldt, og at I får præcist det arrangement med det udbytte, som I ønsker. Alle vores instruktører har mange års erfaring i afvikling af arrangementer, og kan derfor med stor rutine og præcision, lægge vægt på de områder ,som I ønsker at få styrket eller arbejdet videre med.

Detaljer

Varighed: 3 timer
Lokation: Efter aftale
Antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op