Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Segway – få en guidet tur eller konkurrér med kollegaerne

Som landets første Segway-arrangør tilbyder vi guidede teambuilding-ture i Danmarks fortryllende hovedstad. Vi kan også bringe Segways ud til jer med forskellige konkurrencer.
Segway

1) Højteknologisk firmakonkurrence

Nok ser det mærkeligt ud, men Segway er vitterligt en sjov måde at spendere et par timer med kollegaerne på. Vælg mellem en konkurrence eller guidet Københavnertur. Oplev dette højteknologiske køretøj samtidig med, at du tester dine evner i at manøvrere og holde balancen. Sværhedsgraden kan justeres på den mobile forhindringsbane, og arrangementet kan finde sted hos jer på virksomhedens udendørsareal, i et større indendørs lokale – eller I kan vælge den guidede tur, der er beskrevet nedenfor.

2) Guidet Københavner-tur

Segway-turen er en sjov og anderledes måde at opleve Københavns mange storslåede og beundringsværdige seværdigheder på – i fri luft, under åben himmel, på to forførende & fantastiske hjul. Vores Segway-tur varer 90 minutter og følger vores nøje planlagte rute gennem en stribe af Københavns største og mest berømte attraktioner – blandt andre Amalienborg, Tivoli, Christiansborg og Nyhavn. København venter – book nu og nyd en fantastisk og begivenhedsrig dag med kollegaerne!

Prøv fremtidens scooter

Det smarte ved Segway’en er, at den er skånsom for miljøet, sjov – og vi lover, at det kun tager ca. ét minut at lære teknikken. Segway’en er batteridrevet og kan køre ca. 40 km., før den skal genoplades. Tophastigheden er på imponerende 40 km/t. AWA anbefaler 5-8 personer pr. Segway for at få mest ud af arrangementet. Alle kan være med, og alternativt kan I også vælge at få en guidet tur i København (læs ovenstående).

Detaljer

Varighed: 1-2 timer
Lokation: København eller efter aftale
Min. antal deltagere: 10 personer (8 for guidet tur)
Max. antal deltagere: Efter aftale
Pris: Kontakt os
Ring mig op