Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Opklar et røveri – udfordrende teamudvikling

Pludselig vælter en såret vagt fra en pengetransport ind i lokalet... 
En pengetransport har været udsat for røveri meget tæt på, hvor I befinder jer...

Opklar et røveri

Hvad går det ud på?

I skal vha. instrukser og rekvisitter sammen opklare et spændende og udfordrende røveri! Rekvisitterne er blandt andet tablets, bevismaterialer, lydfiler, filmsekvenser, våben, fingeraftrykskit, online GPS-trackingsystem, radioer, mistænktes affald, telefonsvarerbeskeder og en række rekvisitter til at foretage forskellige kriminaltekniske undersøgelser. I kan samtidigt indhente forskellige oplysninger via deres mobiltelefon. Spillet foregår på dansk og engelsk.

Historien bag røveriet

Historien er præget af en stor grad af realisme, og deltagerne kommer blandt andet til at arbejde med de metoder, Politiet selv anvender i forbindelse med efterforskning af kriminalsager. Deltagerne sidder intetanende midt i et møde, en kop kaffe eller desserten, og pludselig vælter en såret vagt fra en pengetransport ind i lokalet.

Han bløder og er tydeligvis såret. Politiet ankommer hurtigt til stedet, og det kan hurtigt konkluderes, at pengetransporten har været udsat for røveri. Deltagerne kommer til at spille en vigtig brik i opklaringen af røveriet, og I bliver opdelt i 4 (eller 8) hold, der roterer rundt til 4 poster, hvor pengetransporten er én af dem. Undervejs sker flere uventede ting, og der kommer løbende nye oplysninger til.

Det overordnede spørgsmål er: Hvem røvede pengetransporten – og hvordan? Og husk: Intet er nødvendigvis, som det tager sig ud for at være…

Detaljer

Varighed: 2½ time
Lokation: Efter aftale
Min. antal deltagere: 12 personer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op