Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Movie Maker – sjov aktivitet med samarbejde i fokus

Oplev, hvor morsomt det er at lave en film, I kan bruge aktivt i virksomheden.
iPad Movie Maker

Sjovt arrangement med brugbart produkt

Det behøver bestemt ikke være svært eller kedeligt at producere en film – det er dette arrangement beviset på. I laver nemlig jeres egen film direkte på en iPad. I bruger både iPad’en til at filme og redigere med musik, tekster, effekter osv. Det er nemmere, end du lige tror – og så er det et sjovt firmaarrangement, hvor I samarbejder om noget konkret, der kan bruges i virksomheden. 

Lav og se filmene sammen

Hvert hold får den samme opgave. I skal agere proffesionelt filmhold. Hvem er instruktør ? Hvem er skuespiller, make up artis og lydmand ? I skal lave jeres helt egen version af
en filmtrailer til en af de største filmklassikere, vi alle kender. Udklædning, rekvisitter, iPads og professionelt lydudstyr stiller vi til rådighed, plus at vi naturligvis hjælper undervejs.

Skal traileren handle om den gode kollega ? Hvad der gør det sjovt, at arbejde hos netop jer. Eller noget helt tredje ?
Det er kun fantasien der sætter grænserne for, hvad I kan skabe af film! 

I bruger ca. 2–3 timer på at lave drejebog,  filme og redigere – og så er vi klar til at finde popcornene frem, når vi sammen afholder awardshow og ser filmen på det store lærred og kåre vinderfilmen. 

Awardshowet kan også bruges som aftenunderholdning mens der spises middag.

AWA tilbyder et udvalg af 24 film fra indland og udland. F. eks. James Bond, Olsen Banden, Disney, Robin Hood, Star Wars, Den eneste ene, Sex in the city osv.

Opdag de skjulte talenter

Vi sætter fokus på idégenerering, kreativitet, samarbejde og hyggeligt samvær med kollegaerne. I får også mulighed for at lære nye sider af hinanden, når filmtalenterne bliver udfoldet – alt sammen med en hyggelig afslutning, hvor I ser resultatet sammen.

Detaljer

Varighed: 2-3 timer
Lokation: Efter aftale
Min. antal deltagere: 12 personer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op