Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Moderne dans

After Work Arrangement byder op til dans, så kridt danseskoene og få gang i kroppen til en herlig svingom.
band teambuilding

1. Del - Foredrag

Velkommen til en tur igennem dansens spændende og udfordrende univers. Et univers som byder på 1,5 times, kreativitet, konkurrence og en masse glæde og god musik. Vi præsenterer jer for et dygtigt mandskab, bestående af en-to instruktører der begge er tidligere professionelle dansere. Der undervises med humor og charme, på en måde så alle kan følge med. Alle danse vil føles fantastisk befriende, idet vi slipper os selv fri og blot har det sjovt.Der vælges én af følgende danse, og den vil være fokuspunktet under dagens danseaktivitet.

Disco

Slip hæmningerne løs med den altid populære disco, hvor I får mulighed for at danse som en anden John Travolta. Et rigtigt underholdende indslag hvor I får løst kroppen op med et godt grin. I vil lære forskellige disco moves og små simple serier. Timen slutter af med den traditionelle soul train, hvor alle viser hvad de kan, mens de danser ned igennem rækkerne.

Groovy Line Dance

En mere moderne varation er Line Dance til soul musik. I vil lære forskellige serier med vuggende hofter og groovy moves. Groovy Line Dance er et sikkert hit, da det er nyt og anderledes. Trinene bliver gennemgået grundigt inden vi sætter det sammen til små simple serier, som gentages til alle retninger.

2 Del. - Praksis

Lanciers

Ønsker du et ekstraordinært og festligt indslag til jeres fest, er lanciers det helt rigtige valg. Det blander folk sammen på en anderledes kultiveret måde. For nogle er det helt nyt, mens for andre vil det være et tilbageglimt fra gymnasietiden. Uanset hvad, så er det med sikkerhed en succes, og selv dem der har lidt modstand på at skulle danse, ender med at have en fantastisk oplevelse.

Tango

Tango er en passioneret dans, som dybest set handler om at lære at gå sammen. Du kan blive opslugt allerede på en intro, hvor I lærer at gå sammen, og hvor manden lære at ”invitere” kvinden til at følge ham i de trin han fører. Det er en sanselig og anderledes oplevelse, som fører dig ind i nuet. Vi starter altid med en åben ”favntagelse”, så vi ikke kommer ud i at overtræde nogens grænser. Vi skifter partner undervejs, så alle får chancen for at danse med en af det modsatte køn. I bliver undervist af et erfarent tango par, som også vil give jer et lille show. I kan vælge at danse til traditionelt tangomusik eller I kan danse til den mere moderne nuevo tango.

I arrangementsprisen er følgende inkluderet:

  • AWA afvikler til velkomst.
  • AWA planlægning og koordinering.
  • 1 – 1½ times dansekursus inkl. musikanlæg.
  • Booking af professionel instruktør.
  • Kørsel til jeres lokation.

Detaljer

Antal deltagere: Min. 15
Lokation: Hele Danmark
Varighed: 1 - 1,5 time
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op