Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Laser Lerdue

Denne aktivitet er en opgradering af den klassiske sportsgren lerdue skydning. I stedet for at bruge krudt bruges der istedet laser!
band teambuilding

Laser Lerdue skydning

Proceduren er grundlæggende den samme: Tag plads, sigt og skyd! Lerduerne er malet i neonfarver, så de nemt kan ses, og geværerne som vi medringer, er modificerede Remington haglgeværer med infrarød teknologi. Denne teknologi medfører, at der ved affyring af skud, ikke er rekyl (tilbageslag). Dog vil lyden af skuddet komme fra et anlæg, så følelsen af at skyde rigtigt er helt i top!

Vi kan tilbyde fire forskellige slags konkurrencer, og vi medbringer alt nødvendigt udstyr samt et jagttelt til at skyde fra ved udfordrende vejr. Hvis en eller flere af skytterne rammer i samme runde, registreres træfferne på det store digitale scoreboard, som vi sørger for bliver stillet op.

Aktiviteten er designet til, at 5 personer kan skyde samtidigt, hvilket giver en herlig konkurrence og sjov teambuilding. Vores professionelle instruktører er vant til at skabe en god stemning og konkurrenceånd, og står også for at kåre en vinder af arrangementet.

Vi kan levere arrangementet alle steder, såfremt at pladsen er til det (20x40m).

Information

Vores instruktører bliver op til hvert arrangement, grundigt briefet i og omkring jeres event. På den måde sikrer vi, at jeres tema og eventuelle målsætninger for dagen bliver opfyldt, og at I får præcist det arrangement med det udbytte, som I ønsker. Alle vores instruktører har mange års erfaring i afvikling af arrangementer, og kan derfor med stor rutine og præcision, lægge vægt på de områder som I ønsker at få styrket eller arbejdet videre med.

I arrangementsprisen er der inkluderet:

  • AWA planlægning og koordinering
  • Booking af udstyr og materialer
  • Professionelle instruktører til afvikling
  • 1-2 timers aktivitet
  • Transport til jeres lokation

Detaljer

Antal deltagere: Min. 8
Lokation: Hele Danmark
Varighed: 1-2 timer
Pris: Kontakt os
Ring mig op