Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Kvinden på værelse 310

Hotellet er på den anden ende. Der er fundet et lig på værelse 310.
band teambuilding

Kvinden på værelse 310

Hotellets personale er oprørte og forvirrede, men alle skyder skylden på hinanden. Det er jeres opgave at løse mordgåden.

Et kvindelig på et hotelværelse. En række udsagn fra hotellets personale. Praktiske opgaver, som hjælper med opklaringen. Dette er ingredienserne i denne spændende indendørs aktivitet, hvor I som hold skal hjælpe med at løse mysteriet om Kvinden på værelse 310.

V.h.a. jeres smartphones/Iphones kan I aktivere vidneudsagnene på hotellets personale, og ved at sammenholde udsagn-ene og løse de praktiske opgaver, finder I forhåbentlig frem til morderen og forklaringen på det tragiske dødsfald.

Når I samler brikkerne til opklaringen, vil I opleve:

  • En spændende og anderledes team-aktivitet
  • Et gennemtænkt plot med mange muligheder
  • Professionelle og anderledes rekvisitter

Kvinden på værelse 310 er en ny måde at lave indendørs teambuilding på. I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud af boksen tænkning og jeres evne til at skelne mellem sande og usande udsagn. Aktiviteten er en god optakt til jeres aftenprogram.

Kvinden på værelse 310 egner sig perfekt ved placering af firma-arrangementer på hoteller og konferencesteder. Overalt i Danmark –og resten af verden for den sags skyld!

Detaljer

Antal deltagere: Min. 10 personer
Lokation: Hele Danmark
Sæson: Hele året – indendørs
Varighed: 1-2 timer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op