Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Cocktailkursus – pift fredagsbaren op med sjov læring

De hyggelige stunder med drinks i hjemmet vil aldrig blive det samme igen. Og det vil jeres fredagsbar heller ikke!
Cocktailkursus

Spas, kreativitet og konkurrence

Teambuilding med cocktail-tryllerier er en oplagt oplevelse til en sjov aften med kollegaerne. Topprofessionelle cocktail-kunstnere fra det københavnske barmiljø guider jer gennem cocktailverdenens spændende og udfordrende univers. En oplevelse på to timer, der byder på spas, kreativitet og konkurrence.

Lur de blærede cocktail-hemmeligheder af

Efter en kort præsentation med velkomstdrink, bliver I inddelt i hold på 4-5 personer. Hvert hold skal igennem forskellige stationer med udfordringer, som bl.a. kan tælle: Blindsmagning, samarbejdsøvelse, huskeøvelse, quiz m.m. Du får undervejs gode og sjove råd til næste gang, du gerne vil imponere gæsterne derhjemme med knivskarpe cocktails – et kæmpe plus!

Find afdelingens cocktail-konger

Det hele foregår i et hyggeligt og passende tempo, og til sidst bliver cocktail-kongerne på dagens vinderhold kåret. Vi anbefaler, at man lader bilen stå, da man kan blive rundtosset af de mange drinks. Det er også muligt at lave alkoholfri cocktails (mocktails) til dem, der gerne vil undgå alkohol.

Lær om råvarer og sammensætninger

På kurset lærer I flere facetter af bartending og fremstilling af drinks – herunder om råvarer og ingredienser, mixologi, udstyr, hastighed, teknik og smagsnuancer. Arrangementets stationer og cocktailopskrifter varierer afhængigt af tilgængelige råvarer mv. 

Cocktailkurset er en særdeles inspirerende, sjov og lærerig oplevelse, der er det perfekte indslag til fredagsbaren. Glæd jer!

Detaljer

Varighed: 2-3 timer
Location: Hele Danmark
Min. antal deltagere: 10 personer
Max. antal deltagere: 30 personer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op