Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Backpack Builders – firmaleg i den gode sags tjeneste

Måske er velgørenhed ikke det første du tænker på, når der står teambuilding på agendaen. Backpack Builders bringer det sjove konkurrenceelement ind i firmalegen – og har både et socialt og medarbejderudviklende formål!
social teambuilding

Saml ind til udsatte børn

Spillet Backpack Builders er vores sjove, tempofyldte, konkurrenceprægede og utraditionelle charity-spil, hvor deltagerne opdelt i hold konkurrerer i at fylde flest mulige rygsække. Alle færdige rygsække bliver doneret til udsatte børn, der er i en svær situation. Det vindende hold bestemmer til sidst, hvem der skal modtage rygsækkene.

Sådan foregår spillet

Vi introducerer jer til en række spændende charity-sager, hvorefter hvert hold vælger den sag, de vil kæmpe for. Med masser af tidspres, strategi og opgaver gælder det om at rejse så mange midler som muligt. Hvert hold starter med tomme rygsække. Jo flere point der optjenes undervejs, desto flere point er der at købe varer for til rygsækkene. 

Strategiske indkøb og team spirit

Hvert hold skal kæmpe for at fylde/færdiggøre flest rygsække. Vi medbringer en lille butik, hvor hvert hold kan gøre sine indkøb. Hvert hold bestemmer selv, hvilken indkøbsstrategi de satser på – også her gælder, at storindkøb er billigere – men tiden går, og kan holdet nå at færdiggøre tilpas mange rygsække til også at vinde den samlede pulje af rygsække? Intet er bestemt på forhånd! Holdene kan øge deres pointchancer ved at udvise holdentusiasme og ved samtidigt at glæde andre i form af gode gerninger.

Vi kommer ud til jer

Vores instruktører sørger for at guide og lede spillet, så alle hold kommer godt igennem de forskellige opgaver. Der bliver løbende holdt regnskab – og til sidst kåres et vindende hold. Vi står for hele afviklingen og har på forhånd koordineret med trængende modtagere til de donerede rygsække. Vi afholder arrangementet, hvor I befinder jer – det gælder hele landet. Alternativt kan I booke lokaler gennem os.

Detaljer

Varighed: 2 time
Location: Hvor som helst i landet
Min. antal deltagere: 6 personer
Max. antal deltagere: 200 personer
Pris: Kontakt os

Jeg vil gerne vide mere

Ring mig op