Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få en gratis e-bog
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få samtidig vores e-bog gratis!Klik her og få vores gratis e-bog!
Icon

Gourmet jul

En dampende og hyggelig byvandring, der kommer rundt om den danske gourmet kultur og nyder København fra sin juleside!
Gorumet Jul

En dampende og hyggelig byvandring, der kommer rundt om den danske gourmet kultur og nyder København fra sin juleside!

I anledning af den søde juletid tilbyder After Work Arrangement en hyggelig julevandring omkring Torvehallerne i København. Sammen med jeres guide vil I blive ført igennem et lækkert og hyggeligt juleinspireret madunivers, som selvfølgelig byder på masser af lækre smagsprøver undervejs.

Julen er en gylden tid for madelskere, og lægger op til fest med venner og familie. I Danmark er vi berømte for vores ikoniske juletraditioner, hvor maden er en essentiel del, som mennesker på tværs af relationer samles omkring. Vores unikke tur, Gourmet jul, giver jer mulighed for at nyde de bedste smagsprøver på alt det, som vi kender fra julen. 

Undervejs på turen vil I blandt andet smage flæskesteg, luksus gløgg, økologisk julebryg, julesnaps, en juleflødebolle samt andet herligt bagværk. Alt dette foregår imens at jeres guide inspirerer med endeløse fortællinger, legender og historier om vores jul.

Turen tager cirka to timer, og foregår i området i og omkring Torvehallerne. Smagsprøverne udgør en miniature julemiddag, så I vil stadig have plads til at nyde den fulde version, men dog først lidt senere på dagen.

 

Detaljer

Varighed: 2 timer
Lokation: København K
Antal deltagere: Min. 8
Pris: Kontakt os
Ring mig op